Maison d’Amis is het hele jaar geopend.

Seizoen 2021:

Wij verhuren Maison d’Amis in het hoogseizoen (de maanden juli en augustus) alleen voor hele weken, met de zaterdag als aankomst- en vertrekdag. Buiten het hoogseizoen is het ook mogelijk om per nacht (minimaal 3 nachten) te reserveren. Het is verder buiten het hoogseizoen ook mogelijk alleen een deel van de gîte te huren. U bent dan de enige gast; het andere deel wordt dan niet verhuurd.

Overige seizoenen zijn: Laag (de maanden jan t/m maart en oktober t/m december) en Midden (de maanden april / mei en september).

Een reservering is definitief nadat  binnen 14 dagen na de reservering een aanbetaling van 25% is ontvangen. Uiterlijk 4 weken voor aanvang van de huurperiode moet het volledige bedrag zijn ontvangen. Wij sturen u uiteraard een e-mail ter bevestiging van uw reservering en de betalingen.

Wij vragen geen borgsom en uw huisdier is welkom zonder extra kosten.

Aanvullende informatie:

Er is internet (wifi) beschikbaar. Er is geen TV aanwezig, wel een radio/cd speler incl. MP3. Buiten de gîte is voor de rokers een asbak neergezet.

Maison d’Amis is volledig ingericht en voorzien van alles wat nodig is om zonder zorgen van het verblijf te kunnen genieten, van handdoeken tot en met een uitgebreide keukeninventaris. Ook de eindschoonmaak is inbegrepen.

Beschikbare perioden:

Aangeboden door Www.gites.nl – Vakantiehuizen voor levensgenieters in Frankrijk

Tarieven 2017 (ongewijzigd tov 2016):

Bedragen In Euro’s Hoogseizoen (alleen per week) Laag – Middenseizoen (per week) Laag-Midden seizoen per nacht (min 3 nachten)
Beneden / boven verdieping (max 2 personen) n.v.t. 350 – 395 65
De hele vakantiewoning (max 4 personen) 695 490 – 650
 
95
Gebruik van wasmachine incl waspoeder, verzachter inclusief inclusief 5

Met ingang van 1 januari 2017 is de toeristenbelasting (Taxe de Séjour) door de overheid vastgesteld op 0,90  euro pp/per nacht. Kinderen onder 18 jaar zijn hiervan uitgezonderd. Dit bedrag  is niet inbegrepen in de huurprijs.

U kunt ons ook bellen of een email sturen voor meer informatie of een reservering :